Lugn Fredagskväll

Ja, igår spårade jag ju effektivt ur. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag borde be om ursäkt eller inte.

Hela dagen idag har jag fått gå lite småböjd i rädsla för illamående. Oj oj oj säger jag bara. Äntligen börjar jag bli lite människa igen, försöker hela tiden äta lite för att komma igång igen. Men det blir fortfarande mycket stonk och stön, allt är obekvämt och glömmer av att andas.

Ikväll har jag spelat ett game Heroes of Newerth(dota-nörd), lyssnat igenom första skivan på Bitches Brew (helt makalös) och kollat ett avsnitt Xfiles. Det är inte mycket men det är något.

Kram

Jonas

Folköl och Death

Ja, här sitter jag och dricker varma klunkar av en norrlands guld (product placement) och lyssnar på deaths skiva symbolic. Jag tänkte dra mig neråt stan sen. Bjud mig på öl så gör jag vad ni vill.


I dagarna tre

Skall du livnära dig endast på pizza.
Du skola även endast koncentrera dig på dataspel.
Förgäta existensen av telefoni.
Gömma dig från solen.
Förbanna din kärlek till livet.
Underkasta dig som värdelös.

Efter 1993 behöver vi inte längre heroin för att förneka vår existens. Det finns många andra sätt att slösa bort sitt liv nuförtiden. Dagarna flyger förbi när man gömmer sig. De gånger man börjar lyckas med något förpestas oftast av några dagar av det här. Den rena jävla skiten.

Idealisten i mig skriker, och reaktionären skriker emot.

Vänd huvudet in i hörnet
Gör som dina vänner
Upplev den frihet du saknat
Frihet från ögon som bränner.

Du undrar nu "var jag på väg hit?
Den dagen jag undvek din blick."
En tanke från något du känner
En glömd uppmaning eller invit

Sen sliter du dig ifrån tanken
Att vägen du tar styr till nya
Sen ser du dig glatt över axeln
Full med kärlek att ge till din nästa


Förhoppningsvis

Er Jonas

Nabben, Sicken Skuta och The Wolf Verine

Igår small det högt utanför Äspered. Solen hittade aldrig riktigt dit men det gjorde ingenting. Jag är ganska övertygad om att alla som var där trivdes något otroligt. Det var bra stämning och bra gigs. Sannolikheten att det blir ett ännu bättre nabben nästa år är nog stor.

Dagen efter är hjärnan trött, munnen torr och tältmuskeln har träningsvärk.

Grattis till Nicklas le auto Kickuman! vad kan sägas? Han är helt otrolig. På mindre än 2 veckor har han hunnit repa in ett helt sjukt jävla set och det bara svänger som fan. Får väl även ge en väl värd shout out till min home boi John som sjöng otroligt bra igår och även allt spex med gitarren lät otroligt bra.

Peace out

Jonas

veckan

(john)

Jonas i lokalen

- Här har vi Jonas någon gång under natten till idag.

Har varit grymt lycklig den här veckan, har haft väldigt mycket att göra hela tiden och även haft tid för avkoppling då jag är ledig från jobbet.
The Wolf Verine har grymt mycket att göra nu, vilket glädjer mig hur mycket som helst. Har repat in våra låtar med vår gamle vapendragare Nicklas igen! Kan inte sluta le.

Tycker verkligen att alla borde ge Lars Von Trier världens största chans. har snart plöjt igenom allt han har att erbjuda och jävlar vilka filmer den mannen gör! Såg Breaking The Waves häromdagen, se den!

Idag blev jag mysigt överraskad av Esmeralda som kom förbi och väckte mig med indisk lunch.
Till lunchen avnjöts kultrullen "Boogie Nights" och den är ju för mysig asså!
Kvällen bjuder på rep och lönestund vid klockan 00.00, hrhmmm. Får bli en celebrationbärs med Nicke och Andrej! Ska se ifall Jonas pallrar sig med också!
Tills dess ska jag bada och läsa William S. Burroughs - The Soft Machine.

På lördag bjuder nabben-festivalen på kalas och The Wolf Verine spelar 00.45 (schysst tid, för oss som gillar att stanna kvar i det nyktra stadiet, nej ärligt, det är en grym tid! Hade jag sett oss spela som åskådare så skulle jag vilja se TWV vid nattetid).
Alla borde komma förbi Nabben på kalas, grill och bad!

ha en fin och regning dag / eder DIRK DIGGLER

börja aldrig att spela trummor

: Min hand efter repet igår! :

(allt man gör ska på något sätt ge resultat, röker du - får du cancer, trummar du - dör handen)


PS.
mystips för alla med VHS-Spelare:
Queen - The Magic Years (Vhs, del 1-3)  : schyssta dokumentärer!

den förbannade sidan hos människor som tror sig ha viljan till att bry sig om någon annan

kom igen och riv barriären, låt solen skina på. täck ej med din skugga över det som skall bli.
pissa inte på marken jag bygger på.
dö ej på marken jag bygger på.
inte ens efter brutna löften.
du har markerat dina val. hårt som sten. hugget i sten.
jag markerade mina val, redan från början till ditt slut.
sen var det, det här om han som hängde sig i sitt sovrum, och de som följde därtill.
fick du med allt på bild? fick du ner allt med din penna?
den som mödomsfullt spelade in sina minnen på blandband, bara för att ge vidare.
som ett tecken, som ett sista ord i vår enda mening.
där jag sjönk ihop, uppriven, nerriven på marken.
sen därefter jag besökte kalla platser, där mina minnen ej orkar mer, där mina nya minnen ej finns till.
plockar du efter något ur din ficka?
var det värt att blotta det allt du skulle ge?
jag står här fortfarande osäker.
det enda ärliga som vi alla stod emot, något jag plockade upp ur fickan under resans fart.
kallade jag det framgång? då andra såg på, äcklade.
jag fällde ej några tårar på begravningen, inte ens närvarande, trots allas blickar och åsikter om vart jag borde vara.
bara bländad.
signalerna som följd och mitt ursinne till svar.
hur mycket plats har jag kvar?
då jag lät dig dö på min mark, då jag överlät mitt medlidande till svar.


(john)

Yo

Det är tisdag kväll (tror jag) och polisskolan 2 rullar på skärmen. Tror fan det måste varit en riktig trendsättare. Fina grejjer.

Annars händer det inte mest. Veckorna lyckas gå fort ändå. Jag sover mest hela tiden. Detta resulterar inte i mycket positiva saker. Får hålla allt kort så det inte blir deppigt.

HAJ

Er Jonasss

Was it a process?

Jonas här igen

Ligger i min vanliga ryggstupa sängläge med laptopen idag igen och väntar på kvällen. Undra vart det kan bära av. En resa ut i det okända... vilken spänning.

Nu är det andra gången idag jag lyssnar igenom The Wolf Verines demo. Den är förjävla go ändå. Ja vi är lilla föreningen för invertes beundran. John och Andrej är asbra. Hoppas alla ska till Nabben festivalen och kika. bästa eventet i 7härad. bad, sol, öl, musik. Vad behöver man säga mer för att locka dit folk?

Nu tog den slut.. äsh jag sätter på den igen.

Vad kan man göra i borås egentligen? Några förslag?

shh! de jävlarna är här och försöker tysta oss igen

Många är det, med åsikter om hur andra ska leva sina liv. Kanske de flesta. Vart har de hittat denna livsmanual? Förmågan att sopa alla känslor under mattan. Ni har alla svaren, och jag sitter uppgiven med huvudet i händerna och grubblar vidare. "Det leder ändå ingen vart. Så ge upp" har ni sagt till mig. Med någon konstig logik har ni svaren. Med någon konstig logik känner jag mig större med frågorna.

Ord är tomma. Handling är substans.

När gräset växer längtar det efter dina rotorblad?
trötta böjda ryggar
skyddar sidorna i livet mot dina krav
önskemål som en snara i ett gammalt träd
där gungar barn i regnet
inga droppar kan tvinga dem hem


Den fina sidan av människor

Inte för jag någonsin varit något stort Michael Jackson fan men det här visar ändå vilken betydelse hela grejjen har haft för folk.


SHOPISHHH

(Jonas)


Det har varit en tung helg. Det var roligt tills jag söp ner mig helt. Känner mig fortfarande snurrig måndag eftermiddag. Hela dagen har varit förjävlig egentligen. Jävla rötmånad. Saker är ju på gång men jag är otålig som fan. PANG PANG

dagens datum

(jonas)

Rep två gånger på en vecka. Repar vi två gånger till är det nog personbästa. Tror vi spelade igenom sex låtar igår. Några är inte riktigt klara men igår kändes allt helt självklart vart det skulle vara och sitta och sådär. Jävla go balls to the walls-känsla bara.

Jag är uppspelt fast jättetrött.

(lyssna lite på brap 3 av skinny puppy. bra samlingskiva)

kramkram

Va i helvete?

Tänkte bara bjuda på ett litet smakprov av vad som kan hända när man är på väg. Eller... vad fan är det egentligen som händer?
Roadtrip

(Jonas)

I torsdags bar det av till arvika. Vi mötte upp vid sju på morgonen vid rockborgen och lyckades lämna borås nån gång runt 7:45.  Det var folköl, mackor och GLENN. Det var en sjukt go bilresa och de icke körande männen somnade om vartannat. Så jag hade någon att prata med hela tiden. Jag får nog säga att hitta smultron på vägen var höjdpunkten ändå.

Vi kom fram i arvika nån gång runt halv två och villade runt på stan i jakt på öl och kontanter. Efter det villade vi runt fram tills klockan var fyra. Vid det laget hade jag grymt ont i fötterna och var inte alls sugen på att se The Sounds... så vi käkade grymt svettiga burgers och drack massor av vatten istället.

Resten av dagen gick jag mest runt på festivalområdet och kikade band. Det mesta var pessdåligt utom Casio Kids, Mars Volta, NIN och Röyksopp.

Nu måste jag dock däremot säga att när jag stog i publiken och mars volta kom in på scenen var bland det konstigaste jag upplevt på länge. Jag var så "starstruck" att det inte var sant. När de började spela kändes allt totalt overkligt. Det var så jävla bra att jag fortfarande inte kan fatta att jag var där.

Efter NIN spelat klart på natten så satte vi oss i bilen och tutade vidare. Efter typ en timma hittade vi en parkering till ett vandrarhem och somnade ganska snart efter vi kommit dit. Gnällig stämning och trötta pojkar. Joakim sov i gräset utanför. Allt var konstigt mest.

Vi vaknade några timmar senare av att allt var varmt och jobbigt så vi bestämde oss för att åka vidare. Vi stannade och käkade äckliga korvar, vattenmelon ja... frukost helt enkelt. Sen blev hela världen glad. Vi hade nog världens bästa bilresa fram till skavsta. Skön musik och massa tjöt.

Det var tungt att släppa av grabbarna på flygplatsen. Men det var bara att bita ihop och köra vidare. Imorn (söndag) bär det av till att hämta dem igen och jag hoppas att de lyckats få spela ett grymt gig i Lettland.

Resor som denna gör att man blir så sugen på att bara åka runt och spela.

Lite mer bilder från borås gator

I fredags var det inte bara roligt att The Wolf Verine spelade utan även stans goaste jazz-katter skrapade ihop nån hundring var på nån timma. Kände mig grymt bortskämd när jag stod där och det svängde på som fan.Slutligen från den dagen måste jag fan ladda upp en bild på Nicke 'Bilen' Kekkzor.  Man kan bara älska denna killen när han är såhär glad. (säg till om jag ska ta ner bilden så gör jag det)Glöm inte se Brick Club live om ni får chansen.  Räsergött.Text under bilder såhär, känns svårt att se att någon lägger fokus vid detta. Men nåväl!

På torsdag drar vi till Arvikafestivalen för att se The Mars Volta, Nine Inch Nails och kanske opeth? Hursomhelst så bär det på fredag av från arvika till Skavsta flygplats för att släppa av 3/4 av The Wolf Verine för en flygresa till baltikum. Jag kommer nog boka vandrarhem imorn för att stanna i nyköping i två dagar och vänta in dem och sen skjutsa dem hem igen på söndag. Hoppas man lyckas ockupera tiden på något bra sätt i en sån liten stad.


Ni bara måste lyssna på den här

RSS 2.0